keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Sisko kylässä


Keskimmäinen pienemmistä siskoista oli viikonloppuna pikavisiitillä Lontoossa ja kuulemma kivaa oli! Koska oli aikaa vain pari päivää, niin ei edes yritetty tehdä "täytyy nähdä heti kaikki" -kierrosta, vaan tehtiin asioita jotka tuntu kiinnostavan siskoa. Eli käytiin Natural History -museossa ja V&A -museossa katselemassa lähinnä jalokivitarjontaa... Toki muutakin nähtiin museoissa siinä sivussa, mutta noin pääasiassa.  Ja tietenkin katsastettiin ison kaupungin shoppailutarjontaa! Oxford Street ja Regent Street tuli tehokkaasti läpikäytyä. Lounaalla käytiin tietysti yo sushi!:ssa ja aika vakkariasiakas musta on kai muotoutunut, kun henkilökunta jo ilmoitti muistavansa mut! :) (Ylempänä kuvassa muuten "Mä haluun nähdä sen, mikä se nyt oli.... Se Times Square!")



Pidennetyn viikonlopun kohokohtia ainakin tälle isolle siskolle oli maisemien katseleminen London Eyestä yöaikaan (tai oikeasti kyllä joskus viiden pintaan) ja Les Miserables musikaali! Les Miserables on nyt pisimpään maailmassa pyörinyt musikaali, eikä kyllä suotta. Se oli mielestäni aika oopperan tyyppistä katseltavaa, toki kevyempää, mutta ei siis ollenkaan huono. Päin vastoin! Jos vaan ikinä pääsette Lontoossa musikaaliin niin suosittelen (tätäkin) lämpimästi. Ihan yleisesti voi sanoa, että yhtään huonoa esitystä en täällä ole käynyt katsomassa. Kaikki ovat todellakin olleet hintansa arvoisia!


Sisko pääsi eilen kotiin (muutaman tunnin myöhässä tosin..) ja me otetaan huomenna suunta kohti Miamia! Seuraava päivitys siis aurinkoisemmista tunnelmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti