sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Miami - in Sunshine State


Torstaina lennettin siis koko poppoo tänne Miami Beachille. Lento Lontoosta Miamiin kesti 9,5h ja pienten poikien kanssa se ei ehkä ollu ihan niin rentouttavaa kuin voisi olla, mutta aika kivasti meni kuitenkin! Pojat on lentäny jo niin paljon, että ne osaa olla aika nätisti koneessa. Nukkua en koneessa osannut, mutta pari leffaa sain katsottua kun pojat nukkui. Matkustaminen ja uuteen paikkaan totuttelu oli kuitenkin aika rankkaa ja ensimmäinen päivä meni ihan ihmetellessä, pahempaa jetlagia ei kyllä onneksi tullut. Asettuminen vie aina aikansa ja pari ekaa päivää on kyllä vilahtanu aika vauhdilla ohi! Maanataina mulla on ensimmäinen vapaapäivä ja sen ajattelin kyllä viettää ihan rannalla loikoillen!

 Sää on ollut ihan suht hyvä, ei liian kuuma (25-28 astetta), tuulista ja tänään jopa sato vähän. Kuvissa pilvet näyttää kauhean tummilta, ei tänään ihan näin pimeetä ollut...

 
Tänään käytiin poikien kanssa katsastamassa pidemmän matkan päässä oleva puisto, ja tällaisia maisemia sattui matkanvarrelle! Vaikka itse puisto ei mitenkään ihmeellinen ollutkaan, niin kävelymatka oli kiva kun sai pysähdellä katsomaan merta! En malta odottaa maanantaihin että pääsee oikeasti loikoilemaan kävelemään hiekalle. Poikien kanssa olisi teoriassa kiva mennä rannalle, mutta ei yksin kyllä oikein voi. Mitäs sitten kun molemmat säntäisi suoraa päätä mereen? Ja näillä kavereilla menee korvat kiinni just sillon kun ne keksii jotain kiinnostavampaa tekemistä! Ei paljon "ei":t siinä tilanteessa auttais...:)


Iltapäivällä oli vähän vähemmän pilviä ja sain aika hienon kuvan "takapihasta". Etualalla näkyy vähän uima-altaan reunaa ja sitten maisema lahdelle ja vastarannalle. Kyllä tätä kelpaa ainakin mun mielestä katsella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti