lauantai 27. marraskuuta 2010

South Beach & Linconl Road


No lähdin sitten kuitenkin torstaina muiden mukana Thanksgiving lounaalle ja kivaa oli! Pöytä notkui ruokaa: kalkkuna, bataattipaistos, macaroni&cheese, perunamuusia... Ja jälkiruoaksi oli luumujuustokakkua, perinteistä omenapiirakka ja cupcakeja. Ei jäänyt nälkä! Kiinnostavin hetki kuitenkin koko lounaalla oli, kun bongasimme joesta alligaattorin! Perhe jonka luona olimme syömässä oli nähnyt pienemmän krokon äidin edellisenä päivänä ja nyt näimme sen poikasen. Tai oikeastaan vaan sen silmät, mutta kuitenkin. Ja jos ihan rehellisiä ollaan niin jos joku ei olisi kertonut että se on alligaattori, niin olisin pitänyt näkemääni esim. keppinä, enkä olisi kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota...



Tänään oli "puolivapaapäivä", eli olin poikien kanssa aamulla sen aikaa että vanhemmat pääsivät lenkille, tein päivän omia juttuja ja tulin illaksi takaisin töihin. Ensimmäiseksi suuntasin Miamin varsinaiselle biitsille, eli South Beachille. Eipä nämä kuvat nyt paljon ihmeellisempiä ole kuin aikasemmatkaan, hiekkaa vaan on vähän enemmän. Aurinko pilkahteli pilvien välistä vähän silloin tällöin, mutta oikeastaan oli parempi ettei se porottanut ihan kirkkaalta taivaalta koko ajan. En ole vielä palanut täällä, ja hyvä niin! Meressäkin kävin, mutta ei sitä oikein uimiseksi voi sanoa. Rantavahdin kopilla liehui keltainen (isoja aaltoja, uimaan varauksella) ja violetti (meduusoja) lippu, joten ei siellä kauheasti edes viitsinyt tai pystynyt uimaan. Ehkä seuraavana vapaapäivänä, maanantaina, sitten! lin rannalla aika aamusta ja siellä oli silloin vielä mukavan rauhallista. Lähdin Lincoln Road Malliin shoppailemaan juuri kun enemmän ihmisiä alkoi tulla paikalle.


Lincoln Road Mall on siis "ulkoilmakauppakeskus", elikkäs vajaan kilometrin mittainen kävelykatu, jonka molemmin puolin on kauppoja ja ravintoloita. Aika perus ketjuliikkeitä täältä löytyi, mutta fiilis oli mukavan rento. Ja sain vihdoinkin ostettua kengät joita olen etsinyt täällä ollessa. Jälleen hyödyin halvasta dollarista! Tai oikeastaan ostin muutamatkin kengät, jos varvassandaalit sellaisiksi lasketaan... Ja jos Lontoossa menin hulluksi teepurkkien kanssa, niin täällä sama on tapahtunut varvassandaaleiden kanssa! Ostin Aventura Mallista ensimmäiset, jotka käytössä osottautui pikkasen pieniksi, joten tänään ostin yhdet (Oikeasti kahdet, mutta ei kerrota äitille!) lisää. Ne on vaan niin kivoja käyttää, kivan värisiä ja helposti ostettavissa! Mietinpä vaan, miten paljon käyttöä niille löytyy tuolla koti Suomessa...

Huomenna on taas työpäivä, ja itseasiassa aamuvuoro. Poikien vanhemmilla on huomenna vuoro nukkua pitkään, joten se tarkoittaa että yksi pojista nukkuu mun huoneessa ja toinen viereisessä. Pojat varmasti nukkkuu ihan hyvin, mutta katsotaas kuinka käy itselle... Töiden jälkeen pitäisi vielä suunnatta uudelle kierrokselle tuliais- ja jouluostoksille Aventura Malliin. Kauppakeskus on kyllä auki kymmeneen, mutta mä en välttämättä huomisen työpäivän jälkeen pysy hereillä niin kauaa!

Ps. Nähtiin muuten delfiini tänään "takapihalla" uimassa, n.10 metrin päässä laiturista!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva kuulla ja nähdä kuulumisia sieltä lämmöstä. Täällä pakkanen paukkuu kahdessa kympissä ja mökillä järvi oli jäätynyt viime viikolla. Kielloista huolimatta iskä kairasi jäätä ja sen paksuus oli jo 15 cm. Retkiluistelijoita oli jo jäällä eli eiköhän se kestä tällaisen mammaihmisenkin..
    Leppoisaa joulunalusaikaa sinne Miamiin!
    t: Äippä

    VastaaPoista
  2. No ei täällä kyllä miltään joululta tunnu! Palmut vaan heiluu, ja on aika huvittavaa kun ihmiset pistää muovisia lumiukkoja nurtsille...Mulla on ikävä Ennin joululaulu cditä! Ei montaa yötä, ni pääsen sinne pakkaseen kanssa!

    VastaaPoista