maanantai 31. joulukuuta 2012

Hyvää uutta vuotta!

Jotenkin kummasti lastenhoitajan työvuoro sattuu tälle vuodenvaihteen illalle! No, päivä on joka tapauksessa ollut niin täynnä toimintaa, että ehkä hiljainen koti-ilta on ihan paikallaan. 


Aamu alkoi kahdeksalta aamupalalla koko poppoon kanssa ja siitä sitten (isollä hälinällä tietenkin) hypättiin autoon ja ajettiin rinteille. Aamupäivä vierähtikin sitten lasketellessa, mutta tukevasti lastenmaan puolella! Pojat olivat ensimmäistä kertaa rinteessä ja oppivat hienosti käyttämään mattohissiä ja vähän laskemaan. Huomenna päästään jo ehkä kiinni jarruttamiseenkin! Ja ehkä nanny voi ensi viikolla elätellä toiveita isompiin rinteisiin siirtymisestä...



Iltapäiväksi seuraamme liittyi vielä yksi pieni tyttönen. Lounasta ei ehkä mennyt kauhean upeasti, kun kolme lasta hyppi ja nukkui vuoronperään penkeillä yhden huutauessa sylissä. Unien jälkeen touhuaminen maistuikin taas jo ihan toisella lailla. Vähän välipalaa pieniin ihmisiin ja sitten lumilinnan rakennushommiin! Ilta onkin sitten sujunut taas syödessä, kinatessa ja pesuhommissa ja parhaillaan odottelen että nukkumatti suostuisi saapumaan tänne Itävaltaan asti; on meinaan aika väsynyttä porukkaa sängyssä pyörimässä.

Oma iltani jatkuu luultavasti kirjan ja tietokoneen parissa ja jos pojat eivät herää ilotulitusten ääniin, niin ehkä minäkin pääsen kurkkimaan niitä jostain ikkunasta! :) Liian pitkään ei kuitenkaan voi valvoa, sillä huomenna on luvassa taas samanlainen hulabaloo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti