lauantai 29. joulukuuta 2012

Uudestaan!

Lähtötilanne mökillä

Nyt on valmistujaisjuhlat ja joulut juhlittu, joten on aika hypätä uusiin hommiin! Tiukan koulupuristuksen jälkeen halusin ottaa pienen irtioton arjesta, eli seuraavan puoli vuotta aion viettää ulkomailla! Hoidettavanani ovat samat pienet (nyt jo vähän isommat) kaksospojat kuin viimeksi blogia kirjoittaessani. Samat sankarit, uudet kuviot! 

Turha odottaa pehmeää laskua ja rauhallista totuttelua uuteen arkeen; täysillä toimintaan! Seuraavat kaksi viikkoa vietetään tämän perheen ja muutamien heidän ystäviensä kanssa alpeilla suihkien! Eikä haittaa ollenkaan! Minä ja reilu neljäkymmentä kiloa tavaraa lensimme siis tänään pimeästä Suomesta aurinkoiseen Sveitsiin. From winter wonderland to summer city! Auringossa oli varmasti valehtelematta 15 astetta lämmintä. Hommat alkoivat tänään aamulennolla Zürichiin. Perhe lensi tänne vasta illemmalla, joten minulla oli muutama tunti aikaa kierrellä keskustaa ympäri. Ihan kauheasti ei yhden kävelyn perusteella voi Zürichistä sanoa, mutta maisema järvelle oli upea!

Tänne päädyttiin!

Kiertelyn jälkeen pääsin kyydillä takaisin lentokentälle ja jäin vuokra-auton kanssa odottamaan muuta porukkaa kasaan. Pienet päikkärit autossa auttoivat pahimman väsymyksen yli, mutta aika rankka päivä on ollut! Nyt ihailen vielä hetken järvelle avautuvaa maisemaa ja valomerta kyläilypaikassa (ajetaan vasta huomenna porukalla alpeille) ja sitten huomista kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti