sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Sveitsistä Itävaltaan


Tänään oli ohjelmassa siirtyminen Sveitsin yöpaikasta Itävaltaan St Antoniin. Ja believe me, siinä oli ihan tarpeeksi ohjelmaa yhdelle päivälle! Ajomatka ei ollut paha, vajaa kaksi tuntia ja maisemat matkalla oli upeita! Tasaisten vihreiden nummien kautta upeisiin vuorimaisemiin! Ja ylemmässä kuvassa on näkymä mun (ja poikien) huoneen ikkunasta. Tänään otin tasan kaksi valokuvaa, mutta huomenna ja tässä parin viikon aikana varmasti muutaman lisää!

Tänään olis ollut mahdollisuus lähteä poikien vanhempien matkassa keskustaa katsomaan, mutta kun sain valita vapaaillan tai pojille välinevuokraus/shoppailu-rumban välillä, valitsin ensimmäisen. Ai että oli ihanaa makoilla sängyllä ja lukea pari tuntia. Ja vaikka kuulostaa uskomattomalta, niin reissailu ensin lentokoneella ja junalla ja sitten autolla (ja kaks uutta maata vuorokauden sisään) ei välttämättä kuulosta hirveän rankalta, niin sitä se kyllä on ollut! Kaikki siirtyminen poikien sekä tuttavaperheen tytön kanssa on äänekästä ja voimiavievää. Puhumattakaan kaikesta aikuisten aiheuttamasta hälinästä! :) 

Huomenna olisi edessä ensimmäinen päivä rinteessä sekä poikien, että yhden pienen tyttösen kanssa. Ohjelmassa luultavasti siis suksilla seisomista ja kaatuilua. Katotaan tuntuuko matkustuspäivät sen jälkeen enää niin rankoilta! 

Ps. Mun kaksi matkalaukkua eli 45kg tavaraa puoleksi vuodeksi oli aikas vähän, ainakin siihen verrattuna mitä kaikki muut on saanu raahattua mukanaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti