tiistai 9. heinäkuuta 2013

Lähdön tunnelmia


Näistä tunnelmista lähdin vuoden 2012 joulukuun lopussa. Nyt on matkalaukku aamulla tarvittavia tavaroita lukuunottamatta pakattu ja huomenna aamulla vähän ennen seitsemää suuntaamme koko porukalla lentokentälle ja sitten Suomeen. Lipaston laatikot on tyhjennetty ja vaaterekki huutaa tyhjyyttään. Tilanne ei kuitenkaan ole ihan niin dramaattinen kuin voisi luulla, kyseessä on (onneksi) vasta "harjoittelulähtö"! :) Viettelemme koko porukalla, yhdessä ja erikseen, reilut kolme viikkoa Suomessa lomaillen ja sitten palaan Lontooseen vielä pariksi viikoksi hommiin. Nappaan kuitenkin melkein kaikki tavarat mukaan jo nyt, turha niitä on tänne jättää lojumaan. Onneksi olen rahdannut tavaroita takaisin kaikilla aikaisemmilla visiiteilläni ja nytkin kaksi pientä laukkua lähti laivalla matkustavan auton kyytiin jo viime perjantaina.

Luulen, että loman jälkeen saattaa olla hankala jättää perhe ja ystävät vielä hetkeksi, mutta toisaalta olen helpottunut että pääsen sanomaan Lontoolle vielä kunnolliset heipat! Täällä on kuitenkin tullut vietettyä niin upea kevät. 

Lomaviikoille on tiedossa jos jonkinmoista ohjelmaa, mutta katsotaan josko innostuisin päivättämään tänne kurkistuksia lomaelämään!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti