maanantai 8. heinäkuuta 2013

Viikonloppuja!


Nyt on pakko vielä kerran hehkuttaa, että viimepäivien kelit täällä ovat olleet upeat! Vihdoin! Ehdin jo harmitella kaikkien shortsien ja mekkojen raahaamista tänne, mutta onneksi nyt ihan viimehetkillä on tullut niillekin käyttöä. Hyvin syödyn perjantain jälkeen lähdimme kaverini Sofian kanssa minnekäs muualle kuin piknikille! :) Eväät kaupasta mukaan, enpäs muuten tajunnut ottaa siitä ruokavuoresta kuvaa... Ja sitten ajelimme jonkin aikaa ympäri Orpingtonia etsimässä yhtä paikkaa, josta olimme saaneet vinkkiä. Kyllä sen ihan tässä jossain piti olla... Lopulta nälkä alkoi painaa, joten seurasimme ihan muita ohjeita (katukylttejä...) kivaan, pieneen puistoon, jossa emme kumpikaan olleet käyneet aiemmin. Levitimme viltin ja jaksoimme syödä, makoilla ja jutella monen monta mukavaa tuntia!


Vielä samana iltana sain samaiselta seuralta tekstiviestin, että josko huvittaisi sunnuntaina lähteä biitsille. Sääennustuksen näyttäessä yli kolmeakymmentä astetta, ei vastausta tarvinnut kauaa mietiskellä! Sofia siippoineen nappasi minut kyytiin sunnuntaiaamuna puolen kahdeksan jälkeen ja me, sekä heidän ystäväpariskuntansa pienen tyttönsä kanssa huristelimme peräkanaa puolisentoista tuntia Lontoosta kaakkoon. Ajoimme Rye-nimisen paikan nurkille, mutta valitsimme hieman kauempana olevan rantasiivun suuremman väentungoksen välttämiseksi. Ja päätös osottautui hyväksi! Me saimme vietellä päivää ihan kaikessa rauhassa, kun taas lähemmäksi kylää jääneet olivat rannalla kuin sillit suolassa!


Ja mitä muuta voi helteiseltä rantapäivältä odottaa, kuin täydellisyyttä? :) Aurinko helotti täydeltä taivaalta (muistin laittaa kerrankin paljon aurinkorasvaa!), söimme taas hyviä eväitä ja uimme jääkylmässä meressä. Huomatkaa muuten ensimmäisen rantakuvan ja näiden muiden ero veden kerkeudessa! Vuorovesi on sitten jännä...

Ja jännää oli hetken porukan miehilläkin! Kaksi sankaria lähtivät soutelemaan pienellä kumiveneellä ja jotenkin kummasti ohittivat merellä killuvat rajamerkit. Siitähän seurasi sitten se, että rannikkovartiosto kohteliaasti palautti soutelijat lähemmäksi rantaa, tai oikeastaan ihan rannalle asti... Oli kuulemma miellyttävän vauhdikas paluumatka!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti