sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Juhlia, juhlia!


Miniloma Suomessa alkaa olla lopuillaan, mutta kylläpä tuli juhlittua! Perjantaina vietimme pikkusiskon 10-vuotissynttäreitä hänen kavereidensa kanssa, lauantaina sitten sukulaisten seurassa ja synttäreiden lisäksi juhlimme ystävieni tytön ristiäisiä. Ristiäisistä olin erityisen innoissani, koska pääsin ottamaan vastaan kunniatehtäväni sylikummina! Kastetilaisuus meni hienosti: neitonen jaksoi köllötellä aika rauhallisesti toimituksen läpi ja kummitätikin jaksoi pidellä vauvaa ilman suurempia ongelmia!


Kaikkien juhlien lomassa näin viikonlopun aikana hurjan määrän ystäviä ja sukulaisia ja se sai minut taas muistamaan, miksi Suomi tuntuu kodilta: suurin osa minulle tärkeistä ihmisistä on vain kävelymatkan päässä! <3 Ei sillä, lentokoneet, facebook ja skype on keksitty, joten maailma tuntuu huomattavasti pienemmältä paikalta kuin aikasemmin, mutta minusta on ihanaa tietää, että turvaverkko on lähellä ja aina tavoitettavissa.

Nyt on kuitenkin juhlat juhlittu ja huomenna käännän taas nokan kohti Lontoota. Kevättä on vielä rutkasti jäljellä ja hyvä niin; Lontoossa ja sen ympäristössä on vielä hurjasti nähtävää ja tehtävää ja aion nauttia kaikesta täysillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti