keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aurinkoisia terveisiä!

Kuten jo otsikosta näkee, keli on ollu sunnuntaista asti aivan mahtava! Aurinko on paistanu täydeltä terältä joka päivä ja lämpöä ollut n. 17-20 astetta. Ollaan siis oltu paljon ulkona. Sunnuntai-ilta vietettiin kokonaan puistossa (aivan järkyttävä määrä ihmisiä!), etsien leikkipaikkaa ja lennättäen leijaa. Ja sitä leikkipaikkaa siis todella piti etsiä, koska puisto on n.1300m pitkä ja 700m leveä. Siellä on leikkikentän lisäksi mm. observatorio, siihen liittyvä museo, ruusutarha, muutama lampi/järvi ja peura-aitaus! Ja puiston näköalatasanteelta on aivan mahtavat maisemat Cityyn! Tästänkin laitan kuvan, kun saan toimivamman yhteyden... Maanantaina oli jo helpompi suunnistaa leikkikentälle poikien kanssa ja ihmisiäkin oli huomattavasti vähemmän ja illalla käytiin taas lennättämässä leijaa. Pojat ei vaan kyllä vielä oikein tajua että mitä hienoa siinä on. :)


Eilen mulla oli kiva löysäilyaamu, koska aloitin työt vasta kahdeltatoista. Poikien kanssa opitun rytmin mukaan heräsin aika aikasin, mutta makoilin sängyssä, mietin mitä viikonloppuna vois tehdä ja katselin vähän Mentalistia dvdltä. Päiviin alkaa pikkuhiljaa rakentua selkeet rutiinit täälläkin, ja vaikka en olis uskonu niin täytyy sanoa että melkein on ikävä Järvenpään puistoa... Tässä ihan lähellä ei ole mitään paikkaa keinua tms. ja alkaa käydä aika tylsäksi pojille vaan istua vaunuissa kun mä työntelen ja ihmettelen että mihis mentäis. Greenwich Parkiinkaan ei joka päivä voi mennä, kun sinne on sen verran pitkä matka. Lähellä on siis vaikka kuinka iso viheralue, mutta se on pelkkää nurtsia... Hmph. Mulla on vinkit vielä yhteen puistoon tässä lähellä, mutta saas nähdä mitä sieltä löytyy. Täytyy käydä tänään katsomassa!

Huomenna ajattelin tehdä uuden aluevaltauksen ja opetella käyttämään bussia! Ainakin sen verran että pääsis leffatatterille. Katsotaan kuinka käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti