sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kaupungilta...

Huoh! Päivittäminen kahviloista jatkuu, sillä ilmeisesti taloon ei saa nettiä (tai telkkaria!!) vielä 3-4 viikkoon! Argh! No mutta eiköhän tästä selvitä.. Ja ilmeisesti en vieläkään saa lisättyä kuvia, koska se näyttää olevan liikaa tälle nettiyhteydelle. 


No kuitenkin. Eilen olin ensimmäistä kertaa varsinaisessa keskustassa (tai olen ollut aikaisemminkin Lontoossa, mutta nyt tällä reissulla) ja oli niiiiin kivaa! Otin tavotteeksi vaan kierrellä ympäriinsä Oxford ja Regent streetiä ja tulihan kyllä kierreltyä. Kävelyä kaupoissa yms. tuli varmasti 10-15km. Jalat kiitteli! Oli hauskaa huomata, että yllättävän paljon asioita muisti vielä edelliseltä reissulta, ja metrolla matkustaminen ja kaikki muu sellainen oli ja vanhaa tuttua hommaa. Yllättävän hauskaa oli myös pyöriä yksin kaupungilla; tottakai seura kelpaa, mutta yksin kulkiessa ei tarvitse miettiä yhdessä että mihin mennään ja huolehtia että pysyykö toinen perässä. Saa itse määräillä! Me likey! 


Lähdin talolta yhdeksän aikaan (poikien kanssa on oppinut aika aikaseen rytmiin..) ja olin Leicester squarella vähän puoli kymmenen jälkeen. Otin pari syvää huokausta, "Täällä sitä taas ollaan!" ja sitten suuntasin TKTS kojulle katsomaan saisiko vielä musikaalilippuja tälle päivälle. Ja saihan niitä! Ostin lipun Andrew Lloyd Webberin Love Never Dies -musikaalin (jatko-osa Phantom of The Operalle), iltapäivänäytökseen. Lopun aamupäivää seilasin pitkin shoppailukatuja ja tein uudestaan tuttavuutta lempparikauppojeni HMV:n, Hamleysin ja Disney Storen kanssa. Kivaa oli! Musikaali alkoi puoli kolmelta ja kesti 2½h. Musiikki oli taas mahtavaa, ei Webber kai huonoa osaa tehdäkään, mutta juonesta en kyllä oikein pitänyt. Se lähti mielestäni kehittymään väärään suuntaan, mutta en paljasta enempää, jos joku tahtoo mennä sen itse katsomaan! 


Illalla katsastin vielä Oxford streetin tavarataloja ja yritin epätoivoisesti kenkäshoppailla. Kahdeksan aikaan illalla olin ollut jo melkein puolivuorokautta liikkellä, ja täydellisen valmis luovuttamaan kenkien etsimisen, mutta viimeisestä kaupasta vihdoin löytyi melko täydellinen "everyday shoes" -kenkäpari. Voi sitä helpotuksen määrää! Mulla on taas mustat, siistit, kohtuuhintaiset, (tylsät), kestävät nahkakengät. Siihen oli hyvä lopettaa shoppaillu ja siirtyä kotiin nukkumaan.


Tänään täällä kylällä on ilmeisesti farmers market - torijuttu siis - mutta täytyy hoitaa nämä nettiä vaativat hommat ensin. Sitten vielä illaksi töihin ja uutta viikkoa kohti! Yritän nyt katsoa muita Starbuckseja, että saisin käyttöön vähän nopeamman netin...


See ya!

5 kommenttia:

  1. OMG upeeta, sanon ja kateellisena luen eteenpäin sun blogia, siis dude! I´m so happy for you<3

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea sun kuulumisia! Täällä kotona ei oo tapahtunu mitään erikoista. Onko siellä kovin syksyistä? Täällä syystuulet repii puista lehdet ja kohta luonto on karuimmillaan. Fannin kanssa yritetään kirjoittaa sulle "oikeeta" postia lähipäivinä. Mukavia syyspäiviä sulle ja pojille.
    t: Äippä

    VastaaPoista
  3. hei vitsi kuulostaa ihan mielettömältä !! odotan kuvia enemmän ku innolla !! (:

    VastaaPoista
  4. Ooh tää on ihan mahtava tää blogi! Innoissani lueskelin tätä ja tulee ihan hinku vaan itsekkin muuttaa ulkomaille (opiskelemaan kenties?), mutta hyviä vointeja ja seikkailuja sinne! :)

    VastaaPoista
  5. Hey mulla on kommentteja! Äiti, täällä ei oo vielä ihan niin syksystä, viime päivityksestä asti on aurinko paistanu joka päivä ja ollu n.18 astetta lämmintä!

    VastaaPoista