torstai 7. lokakuuta 2010

Ensimmäiset päivät Lontoossa

Nyt tulee pikainen päivitys ilman kuvia, koska istun paikallisessa Starbucksissa ja kahdenkymmenen minuutin temppuilun jälkeen pääsin kirjautumaan nettiin sisään (kotona ei siis edelleenkään nettiä, eikä luultavasti ainakaan kahteen viikkoon...) ja nyt on enää vajaa kymmenen minuuttia aikaa!

Eli. Lensimme Lontooseen poikien ja poikien äidin kanssa tiistaina älyttömän aikasella lennolla, heräsimme klo 5.00. Lento meni todella hyvin, pojat on tottuneita matkustajia! Mutta loppu päivä olikin sitten vähän mielenkiintoisempi. Kentältä otimme suoraan taksin kaikille uuteen kotiin, matka kesti n. 1,5h. Perille päästyämme en voinut muuta kuin loksauttaa leuat auki ja ihastella! Mahtava talo ja mun huone kolmannessa kerroksessa on isompi kun asunto kotona... Kuvia tulee kunhan muutto on kunnolla saatu loppuun ja mulla on vähän enemmän aikaa surffailla netissä. Hetki meni taloa ihastellessa, mutta mitään muuta ei sitten väsyneiden poikien kanssa oikein voinutkaan tehdä. Loppupäivä meni kitistessä sisällä! No, pojat ottaa asian kerrallaan.

Eilen pääsimmekin sitten jo talosta ulos. Kiva naapurusto, eikä Greenwish Parkiinkaan ole liian pitkä matka. Päivän ulkoilut meni leikkipuiston etsimiseen, eikä sitä ole vieläkään löytynyt. Illalla tutustuimme koko perheen voimin Blackheathin kylään ja kotiin tultuamme tilasimme ruoaksi intialaista. Hyvää oli! Illalla väsymyksen iskiessä iski ensimmäistä kertaa tajuntaan että "huh mä olen Lontoossa!" ja sen myötä myös pienet epäilyt, että mihin on taas tullut ruvettua...

Tänään kaikki epäilyt ovat kuitenkin häipyneet mielestä ja koko päivä on ollut todella kiva! Aamulla kävelimme Greenwish Parkiin (ei mikään peruspuisto...) ja iltapäivää viettiin taas kotiin ja kotipihaan tutustuen. 

Nyt täytyy lopettaa, koska kahvila suljetaan, mutta lisää terveisiä parin päivän päästä!
 

1 kommentti:

  1. Kivvoo lukia siun kirjotuksia tiällä mökillä. Laetappa lissee pikasesti.
    Tervveisin Iskä

    VastaaPoista