torstai 14. lokakuuta 2010

Kuvia!


Nyt siis kuvia! Paljon kuvia... Sanokaa mitä sanotte multikansallisistayhtiöjäteistä, mut tällä hetkellä Mäkkäri rulettaa! Nettiyhteys jolla saa ladattua kuvia! Me likey! Olen tästä kohtapuoliin lähdössä leffaan (Eat.Pray.Love) joten kirjoitan vaan lyhyesti että mistä kuvat on. Eiköhän taustatietoa löydy enemmän aikaisemmista teksteistä... Ensimmäinen kuva on meidän kylästä, tie kulkee läpi, varrella muutama ravintola, kahvila ja shoppailukauppa.


Ankkalampi, jota on poikien kanssa katseltu jo ihan tarpeeks.. Ihan kiva kuitenkin!


Perinteinen Picadilly Circus kuva viime lauantailta


 Liberty's tavaratalossa oli jo joulujutut esillä! Saas nähdä miten Harrodsilla ylihuomenna...


Ankkapuisto jälleen...


Mun huone ovelta katsottuna. Tykkään!


 Sunnuntain Greenwich Park käynniltä, taustalla sitä makeeta maisemaa!


 Maisema Cityyn vähän eri kohdasta puistoa.


Ja lopuksi vielä tämmönen kirkko. En edes tiedä että mikä kirkko, mutta tänään just laskin että n.20min kävelymatkan sisällä meidän talolta (ihan siis asuinalueiden keskellä) on tälläsiä tosi upeita kivikirkkoja ainakin 6. Ne vaan ilmestyy aina jonkun mutkan takaa! Pikkasen eri arkkitehtuuri kun Suomessa...

Okkej, nyt leffa kutsuu!

2 kommenttia:

  1. Heippa tyttöseni!
    Kyllä näytti kuvat kesäisiltä. Meillä täällä on lumi maassa ( pe 15.10 ) ja lämpötila nyt aamulla pakkasen puolella. Siis ensimmäiset liukkaat. Fanni ei meinannut illalla saada unta, kun niin paljon jännitti lumen tulo ja samalla alkoi haaveet laskettelusta ison siskon kanssa.
    Joulukalentereita on nähty jo täälläkin, mutta kateudesta vihreänä ihastelin joulukaupan tarjontaa, jota sun yhdessä kuvassa oli. Otahan runsaasti kuvia Harrodsilta. Tarkoitan tietenkin sitä jouluosastoa...
    Mukavaa viikonloppua sinne kesäiseen Lontooseen. Me mennään kattomaan millainen talvi on mökille tullut.
    t: Äippä

    VastaaPoista
  2. Laitan Harrodsista kuvia myöhemmin! Täytyy tehdä sellanen katsaus kaikkien isojen kauppojen jouluosastoihin! Onko vielä lunta?

    VastaaPoista