tiistai 7. joulukuuta 2010

Asioita joita näkee vain Aku Ankassa ja Amerikassa...


Paloposti


Lippu seinässä ihan tavallisena päivänä


Surullisen näköisiä joulukoristeita NURMIKOLLA!


Järkyttävän isoja joulukoristeita NURMIKOLLA!


Mainoslippu lentokoneen perässä


Perinteinen keltainen koulubussi


Jali ja suklaatehdas -suklaata! Ei muuten tullut kultaista lippua...


Näissä alemmissa kuvissa olevia asioita saattaa sitten tavata jo Aku Ankan ulkopuolellakin. Kuvattu kohde ei itsessään ole niin upea (jalat siis lähinnä), mutta näiden kuvien on tarkoitus kertoa että uskalsin vihdoin viedä kameran veteen! Ostin kesällä uuden kameran jonka pitäisi olla vesitiivis kymmeneen metriin asti, eikä tossa puolen metrin paikkeilla ainakaan tapahtunut mitään kauhean dramaattista! Kuvattavaa ei vaan tällä kohdin kauheasti ollut. Seuraavaksi sukelluslomalle! 


Pääsin siis kuitenkin rannalle vielä viimeisen kerran sunnuntaina kun aloitin työt vasta kahdelta. Mukavan leppoisa aamupäivä työkiireiden väliin. Ja sattui muuten hyvää aikaan, sillä eilen ja tänään täällä on ollut aivan järkyttävän kylmä! Siis ei tietenkään mitään verrattuna Suomeen, mutta kyllä kahdenkymmenen asteen pudotus täälläkin tuntuu... Päivisin lämpöä on siis yleensä ollut vähän vajaat 30 astetta, mutta parina viime aamuna on ollut vain 9-11 astetta.


Nyt alkaa olla aika Miami Beachilla takana ja tavarat on saatu pakattua. Ja näistä pakkauksista päätellen voisin ennustaa että pakkaaminen Lontoossa saattaa olla (ehkä, vähän) haastavaa...Aurinkoiset terveiset piitsiltä ja seuraavat terveiset vähän erilaisesta säästä Lontoosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti