torstai 16. joulukuuta 2010

Joulu alkaa lähestyä!


Äitille oon jo pitkän aikaa lupaillut laittaa kuvia tavaratalojen jouluosastoista, joten nyt siis jouluisia tunnelmia! Tässä on kuvin esiteltynä nyt kolme kauppaa: Libertys, Fortnum&Mason ja Harrods. Ylimmässä kuvassa ensimmäinen; tämä kuva taitaa olla kyllä jo toista kertaa näytillä, mutta antaa olla vaan. Ihana tunnelma, kivat valikoimat ja yleisesti hinnaltaan aika keskiluokkaa, näistä komesta halvin.


Tämän tekstin ylä ja alapuolella olevat kuvat ovat Harrodsilta ja kuten aikaisemmin olen jo maininnut, niin paikka on pettymys. Harrodsin omistaja on kuulemma vaihtunut tässä taannoin ja se on mielestäni vienyt tavarataloa huonompaan suuntaan muutenkin. Ihana kirjaosasto on vaihtunut Waterstonesiin ja musiikki osasto HMV:ksi , ja alakerrassa myydään Crispy Cremen donitseja ja syödään Pizza Expressin pitsaa. Edellä mainitut ovat siis suuria ketjuliikkeitä. Ei sillä,valikoimat ovat mahtavat, mutta ketjuliikkeiden tuotteiden myyminen ei ainakaan edistä Harrodsin mainetta ainutlaatuisten ja erityisen laadukkaiden tavararoiden myyntipaikkana. Ja siis varsinainen jouluosasto näyttää näissä kuvissa paremmalta kuin onkaan. Kirkkaassa valaistuksessa se on aika steriili, ja koristeet on suurimmalta osin pastellinvärisiä, mikä ei tällaiseen punaisten ja kultaisten fanittajaan kolahda yhtään. Ehkä täytyy tulla ensi vuonna katsomaan onko mitään parannusta tapahtunut!



  
Tässä yläpuolella kuvassa on Fortunm&Masonin jouluosasto ja kalleudestaan huolimatta se on kaikista paras! Joulukoristeet on uskomattoman kauniita ja ne on laitettu myös kauniisti esille. Muutenkin tässä ylellisessä tavaratalossa on kiva käydä pyörähtämässä. Ja voitte muuten olla varmoja että täällä ei törmää muovisiin koristepalloihin! Täytyy taas laittaa ostokset rautalangalla kiinni kuuseen ettei vaan mene arvokkaat ostokset rikki... :)




Viimeisenä vielä kuvat Carnaby Streetiltä ja Oxford Streetiltä ilman sen suurempia selityksiä. Joulu tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti