lauantai 10. elokuuta 2013

Retkeilyä


Huh miten nopeasti onkaan ensimmäinen viikko vierähtänyt! Ja pääasiassa se on vietetty poikien kanssa, lenkillä ja nukkuen. Olen tehnyt henk.koht. ennätyksen ja mennyt joka ilta tällä viikolla (paitsi eilen) nukkumaan kymmenen jälkeen. Aika virkistävää! Päivät onkin sitten vietetty poikien kanssa. Pojilla on tietysti näin elokuussa loma leikkikoulusta, joten olen tehnyt pitkää päivää klo 8-18 ja sama jatkuu myös ensi viikon.


Työnteko ei ole kuitenkaan tuntunut mitenkään rankalta, koska varsinkin loppuviikosta retkeilimme ahkerasti! Torstaina ajelimme junalla aina upeaan Greenwichiin, jossa kävimme Cutty Sark -laivalla ja tietenkin valtavassa puistossa. Minusta oli ihana päästä vielä tällä reissulla tännekin päin Lontoota, sillä itse en olisi välttämättä enää "budjetoinut" aikaa tälle alueelle. 
 

Eilen taas kävimme sekä kirjastossa että merirosvopuistossa. Kirjasto sijaitsee tässä omalla kylällä ihan kävelymatkan päässä, mutta merirosvopuistoon nappasimme taas junan. Reippaita retkeilijöitä nämä pienet miehet kyllä ovat! 

Ensi viikko onkin sitten viimeinen viikkoni täällä. On ihan kiva mennä kotiin ja aloittaa arki siellä, varsinkin kun loman aikana ehti jo ihan mukavasti kotiutua Suomeen. Toisaalta tänne jää kyllä niin monta asiaa ja ihmistä joita tulee varmasti ikävä. Onneksi lennot on halpoja, eikä tämä todellakaan tule jäämään viimeiseksi Lontoon visiitikseni, siitä voitte olla varmoja!


Tänään on ohjelmassa vapaapäivä ja sen vietän tiiviisti kaupungilla. Kohta hyppään aamupalalle, sitten junaan ja heittämään hyvästejä keskustalle! Ja illalla pääsen sitten vielä katsomaan Harry Potterista tuttua Daniel Radcliffea teatterin lavalle! Got to love this city!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti