sunnuntai 4. elokuuta 2013

Lomat lomailtu!


Terveisiä jälleen Lontoosta! Kolmen ja puolen viikon varsin tehokas lomapläjäys on takana päin ja edessä on vielä viimeiset kaksi viikkoa hommailua täällä päin maailmaa. Loppu lähenee...Loma oli mitä upein, mutta kauhean paljon en kyllä ehtinyt laakereillani lekotella, eikä se ollut kyllä tarkoituskaan. Noudatin lomallakin kevään aikana hyvin tutuksi tullutta  pakkaa-mene-tule-pura-pese pyykkiä -kaavaa ja paljon kaikenlaista ehdinkin tekemään! Pää kolmantena jalkana sain vipeltää paikasta toiseen, mutta onneksi tekeminen oli koko ajan todella mieleistä! Kyllä kesä Suomessa on vaan niin upea, että siitä nautiskelisi mielellään pidempäänkin.

Lomalla ehdin aika moneen paikkaan ja vipelsin ympäri Suomea seuraavanlaisesti:

2 yötä kotona
3 yötä omalla mökillä
2 yötä toisella mökillä (joista toinen teltassa)
3 yötä omalla mökillä
1 yö kavereilla kotona
1 yö kotona
2 yötä kolmannella mökillä
1 yö teltassa
1 yö kylässä
2 yötä festareilla teltassa
2 yötä kotona
2 yötä mökillä
1 yö kavereilla kotona

Näihin päiviin sisältyi mm. seuraavia asioita: perheen ja kavereiden kanssa hengailua, kummitytön ja tämän isoveljen kanssa leikkimistä, vähän töitä poikien mökillä, veneilyä, syömistä (ja juomista), uimista, saunomista, autoreissu, festarit, nauramista, kyläilyä kaupungissa ja saaressa, piknik kavereiden kanssa, aamuyöhön valvomista, asuntomessut, autoilua, mökkeilyä,  maailmanparantamista, ystävän kotiseutuun tutustumista, riehumista, upeiden maisemien ja auringonlaskujen ihailua, halailua, kiljumista, pakkaamista, pyykinpesua, kaupunkiretkeilyä, paljain jaloin talsimista... Ja sata muuta sellaista tekemistä joita en vaan pysty muistamaan tähän hätään. Onneksi on valokuvia!

Kaikkia valokuvia en teille pysty tänne laittamaan, eikä niitä kukaan varmasti jaksaisi katsoakaan! :) Tein kuitenkin muutamista otoksista tällaisen diaesityksen youtuben avulla. Tässä pieni pilkahdus mahtavasta kesälomasta!


Ps. Äiti, klikkaa video koko ruudun kokoiseksi oikeasta alareunasta niin kuvat näkyy isompana! :)

1 kommentti:

  1. Kiitsa vinkistä! Ihanat oli lomakuvat ja hyvä diaesitys. Mukavia työpäiviä sinne Lontooseen. Sua odotellaan jo kotiin...

    Äippä

    VastaaPoista