perjantai 16. elokuuta 2013

Viimeinen työpäivä


Onpas tullut tällä viikolla tehtyä paljon "viimeisiä" asioita! Viimeinen kiepahdus kaupungilla, viimeinen kerta puistossa, viimeinen iltalenkki ihanassa luonnonpuistossa, viimeinen vierailu naapureilla, viimeisen kerran kaverilla kylässä.... ja tänään oli siis viimeinen työpäivä. Viettelimme poikien kanssa erittäin rentoa perjantaita! Aamulla jaksoimme piipahtaa pihalla sen verran, että kipaisimme kaupassa ja apteeksissa. Sitten tein lounaaksi kalalakeittoa koko joukkiolle ja syömisen jälkeen luimme tunnin verran. Ja lukeminen alkoikin painaa silmäluomia sen verran, että nappasimme siihen päälle tunnin tirsat! Ei ollenkaan hullumpaa! :)

Päikkäreiden jälkeen olikin sitten välipala-aika ja mikä maistuisikaan unen jälkeen paremmalta kuin kaakao! Hyvä tilaus pojat! Loppuiltapäivä kului pianoa pimputellessa ja vähän telkkarinkin ääressä. Syynä harvinaisen löysään ohjelmaan oli se, että kuuden jälkeen lähdimme koko konkkaronkka ravintolaan syömään ("viimeiselle aterialle") ja se ei välttämättä olisi ollut kauhean mukavaa kahden umpiväsyneen ukon kanssa. Ravintolaillallinen oli kuitenkin järjettömän herkullinen ja muutenkin kaikinpuolin onnistunut. Pääruoka näkyykin kuvassa, mutta jotenkin kummasti jälkkäristä en ehtinyt napata kuvaa... tiramisu katosi parempiin suihin valonnopeudella!

Nyt on sitten laukut jälleen melkein pakattu ja huomenna aamulla seitsemältä olisi aika lähteä lentokenttää kohti. Olen on väsynyt, mutta tyytyväinen. Elo poikien kanssa on ollut kaikkea kippurassa nauramisen ja kymmeneen laskemisen väliltä, mutta niin lasten kanssa aina. En suostu ajattelemaan huomisaamuisia halauksia lopullisina jäähyväisinä, vaan meinaan ravata Lontoossa kylässä jatkossakin! Ja onneksi ukkelitkin kyläilevät Suomessa! Enkä laita tähän ainakaan nyt sen ihmeempiä analyysejä, vaan kiitän kaikkia tähän mennessä upeasta vuodesta! Nähdään pian!

Ps. Laitan blogiin varmasti vielä muutaman Lontoo-postauksen ja availen tulevaisuudensuunnitelmia hieman tuonnempana, joten älkää vielä kadotko kokonaan linjoilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti