torstai 21. helmikuuta 2013

Arkista aherrusta


Viimeiset kolme päivää ovat vierähtäneet työn touhussa! Pojilla on ollut leikkikoulusta lomaa, mikä tietää tottakai nannylle töitä. Päivät ovat olleet pitkiä, mutta hauskoja!

 

 Eilen pääsimme poikien äidin ratsastusreissulle mukaan. Iltapäivästä pakkasimme revohkan autoon ja ajelimme maaseudelle tallille. Leppoisa iltapäivä meni hevosia ja maisemia ihallessa. Harmi, ettei yllä oleva valokuva ole lähellekään niin vaikuttava kuin oikea maisema matkan varrelta. Pojat nukahtivat hetkeksi matkalla tallille ja katastrofi kävi jo lähellä, sillä nämä pienet miehet eivät todellakaan pidä heräämisestä kesken unien. Kuka tosin pitäisi? Onneksi paha mieli kaikkosi äkkiä, pojat pääsivät talliin mylläämään puhtaisiin heiniin!


Muuten päivät ovatkin sitten vierähtäneet ihan arkisten asioiden parissa; on syöty, leikitty, ulkoitu, käyty kirjastossa, kiukuteltu (ihmeen vähän kyllä), laulettu, luettu, piirretty ja vähän leikitty taas. Mielestäni nämä päivät ovat arkisuudestaan huolimatta sujuneet jotenkin erityisen kivasti! Kaikista hauskinta on ollut kuunnella omasta huoneesta, kun pojat lauleskelevat päivällä oppimiaan lauluja vielä itsekseen illemmalla! Ja he ovatkin oppineet aivan uskomattoman määrän uusia lauluja ihan muutamassa päivässä. Myös se on kivaa, kun kesken leikkien toinen kavereista yhtäkkiä pomppaa pystyyn ja sanoo esimerkiksi, että: "Hei! Laula taas se kummituslaulu/kalalaulu/tidudidulaulu!". 

Lastenlaulujen lauleskeluun tulee kuitenkin parin päivän tauko, sillä huomenna paikalle pyrähtää ihana vieraani Corkista! Ohjelmassa on ainakin vierailu Bathiin, toivottavasti musikaali ja hyvää ruokaa erinomaisessa seurassa!

1 kommentti:

  1. Heippa!

    Ihania maisemakuvia. Kiva, kun laulelette poikien kanssa, ilmeisesti suomeksi?
    Mukavia touhuja teillä tuntuu muutenkin olevan.

    Oikein hauskaa viikonloppua sulle sekä mieluisalle vieraalle! Ja terkkuja kanssa!

    Äippä

    VastaaPoista