maanantai 18. helmikuuta 2013

Laiskottelua


Ystäväiseni lähtivät siis kotiin viime viikon keskiviikkona ja sen jälkeen on tullut lähinnä laiskoteltua! Ylempänä oleva kuva ei liity viikon tapahtumiin, mutta viimeviikkoinen auringonlasku Oxford streetillä osui tosi kauniisti rakennuksiin.


Torstaina eli ystävänpäivänä kävin vielä ulkona poikien edellisen nannyn ja hänen kaverinsa kanssa. Siis yhteensä viisi iltaa viikon sisällä ulkona, enkka! Ja hauskaa oli, ainakin minulla! Pubissa jossa kävimme, oli livemusiikki-ilta ja illan toinen bändi oli mielestäni aika hyvä. Soittajien ulkonäkö vähän huijaa, nämä dudet nimittäin soittelivat "pappamusiikkia"! Niille ihmisille, jotka eivät tätä termiä tunne, niin musiikkia voisi kuvailla ehkä bluesin ja vanhemman rockin sekoitukseksi. Isi voi korjata kuvailun, jos meni kauheasti vikaan.

Herttaisen näköinen talo matkalla "uudelle lammelle"
Viikonloppuna kävin leffassa ja sorruin leffateatterin kanta-asiakas korttiin, joten nyt pitää ruveta kulkemaan elokuvissa vähän ahkerammin! Eipä haittaa meikäläistä! Kävin katsomassa romanttisen komedian This is 40 ja poikien vanhemmat ihmettelivät valintaani, kun kuulemma jo elän keskellä tällaista elokuvaa. Heh. 

Ja sunnuntaina suuntasin sitten Whestfield-nimiseen ostoskeskukseen Stratfordiin, ihan olympiakylän viereen. Tarkoituksenani oli metsästää kevättakki, mutta kuinka ollakaan päädyin ostamaan kahdet housut ja paidan. Ja äitille tiedoksi, mä TARVIIN takin! Minulla on täällä mukana gore-tex -takki, eikä sitä voi kaupungissa käyttää ja toinen jo olemassa oleva kevättakki on siniraidallinen ja se ei oikein käy yhteen mun sinisten lempparihousujen ja sinisen laukun kanssa. Ellen sitten halua näyttää smurffilta. 


Tänään olin aamupäivän töissä, kävimme poikien kanssa toisella ankkalammella. Ja jos minä saan päättää, niin menemme sinne vielä monta kertaa! Kävelyreitti oli paljon kivempi, ei tarvinnut olla niin tarkkana autojen kanssa, eikä tällä lammella ole lähellekään niin paljon kanadan hanhia (eli paljon vähemmän hanhen kakkaa...) kuin tuttulla lammella. Jaksan edelleen ihmetellä, miten monta kertaa voi ihastella samoja ankkoja ja kuinka hauskaa onkaan kumppareiden kanssa lutaaminen lätäköissä. Onhan lätäköissä pomppiminen siis hauskaa, mutta vielä 548 003 kerrankin jälkeen? Pienet ovat pienten miesten ilot! :)

Ps. Perjantaina saan kylään Elsan ja suunnitelmissa on taas vauhdikas viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti