maanantai 14. tammikuuta 2013

Maisemanvaihdos!


 Nyt oleillaan jo Lontoon kamaralla, mutta kurkataanpas sitä ennen vielä viimeiset maisemat Itävallasta! Lauantaiaamupäivän bloggailun jälkeen keli kirkastui huomattavasti ja sainkin viettää aivan upean viimeisen laskupäivän! Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja pääsin heti aamusta jo pöllyttelemään puuteria (tosin ihan rinteessä...). Jälleen kerran olisi tehnyt kyllä mieli puikata tonne offarin puolelle, mutta ehkä sitten ensikerralla kun on kunnon varusteet matkassa.


Melkeinpä koko lauantaipäivä meni lasketellessa. Kipaisin vain puolenpäivän aikoihin auttamassa poikien äitiä lounaan ja vuokratavaroiden palautuksen kanssa ja sitten hilpaisin takaisin rinteisiin. Koska aurinko paistoi niin upeasti, niin valitettavasti rinteet muuttuivat aikamoiseksi kumpareikoksi iltapäivän puolella. Itseasissa "pääsin" todistamaan yhtä kumpareikossa kaatumista, joka johti ihan helikopterin tilaamiseen asti. Itse päätin tästä viisastuneena hipsiä illaksi hyyyyyvin hitaasti kotiin. 


Ja toisiaan, viikonloppuna St Antonissa kisattiin ja pääsin pieneksi hetkeksi mukaan kisatunnelmaan, kun kävelin maalialueen vierestä hissiltä toiselle! :) Apua, ne muuten oikeasti laskee kovaa...

Sunnuntai olikin sitten pakkaus- ja matkustuspäivä ja kun pääsimme illalla kotiin, niin en paljon muuta jaksanut tehdä kuin purkaa tavarat ja painua petille. Tänään on vietetty ensimmäistä "taasonaikatottuaarkeen"-päivää ja huomenna alkaa tohina todenteolla! Laittelen terveisiä Lontoosta kuvien kera kunhan saan otettua niitä valokuvia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti