sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vapaita!


Laitetaanpas ensiksi todisteita siitä, että täällä todellakin on jo useampana päivänä satanut lunta! Jihaa! Minusta lumisade on kotoisaa ja poikienkin kanssa on hauska käydä laskemassa mäkeä, mutta tähän Brittiläiseen arkeen lumi ei kyllä oikein sovi. Kesärenkailla ei varmasti ole kiva luistella... Ja pahoittelen, että kuvissa on jälleen ankkalampi, mutta kun se nyt vaan on niin näppärästi tossa ihan kulmilla. Kaikesta lumentulosta huolimatta junaliikenne on toiminut suhteellisen hyvin ja olen päässyt jo useamman kerran "piipahtamaan" keskustassa. Lovely London!


Tällä viikolla olen siis saanut nautiskella ihanista vapaista niin torstaina kun nyt lauantaina ja sunnuntainakin! Torstain vietin asioilla juosten, mutta eihän kaikki tietenkään mennyt ihan niinkuin olin suunnitellut. Vietin suurimman osan päivästäni yrittäen metsästää kaupungista liittymää ja yhtä tiettyä kameraa itselleni. Ja arvatenkin molemmat jäivät saamatta. Liittymiä ja kameroitahan tämä kaupunki on täynnä, mutta kun etsii jotain tiettyä niin etsinnät voivat levitä aika laajoiksi.  Torstai ei mennyt ihan putkeen, mutta otin uusintakierroksen eilen ja tadaa, oikea kamera sattui kohdalle! Nyt onkin luvassa tiukkaa ohjekirjan pänttäämistä ja nappien opettelua ja ajattelin, että voisin jopa mennä jollekin valokuvauskurssille. Siitä ei varmasti olisi ainakaan haittaa!

 Onnistuneiden ostosten jälkeen kävelin ympäriinsä fiilistellen kaupunkia lähinnä Sohossa, Covent Gardenissa ja South Bankilla ja yritin sisäistää, että täällä sitä taas ollaan! Ei se ajatus kyllä tainnut ihan vielä upota perille asti...

Tänään on sitten vuorossa kameran kanssa pelleilyä, lukemista, neulomista, telkkarin toljotusta ja muuta sluibailua. Viimeksi Lontoossa asuessani viiletin viikonloput läpeensä katsellen nähtävyyksiä, mutta nyt on aikaa myös rehelliseen laiskotteluun. Dolce far niente! En siis todellakaan aio lopettaa museoissa ja musikaaleissa kiertelyä, nyt minulla on vaan enemmän aikaa toteuttaa kaikki suunnitelmat rennommalla aikataululla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti