lauantai 12. tammikuuta 2013

Muutamat viime päivät...


Jopas tässä ehti vilahtaa monta päivää! Aloittakaamme keskiviikon paikkeilta. Keskiviikkona minulla oli "puolivapaapäivä", olin aamun poikien isän apuna ja lounaan jälkeen lähdin omiin rientoihin. Keskiviikkona keli oli vielä upea, aurinko paistoi ja rinteet olivat minulle täydellisessä kunnossa! Lasku kulki upeasti! Iltapäivällä tutustuin muutamaan uuteen tyyppiin ja jatkoin heidän kanssaan after skihin asti. Hauskaa oli, minäkin pääsin viihteelle!

Pojat olivat kipeitä koko alku viikon, joten jonkun piti aina olla sisällä poikien kanssa. Meillä oli kuitenkin tosi hyvin toimiva vuorottelusysteemi, joten kaikki pääsivät vuorollaan mäkeen. Torstaina kävimme jo vähän terveempien poikien kanssa gondolihissiretkellä toiseksi ylimmällä asemalla asti juomassa kaakaota ja katselemassa maisemia. Nyt loppuviikosta keli on muuttunut taas "puuroisemmaksi", lunta sataa ja yläasemilla ei näe mitään. Eiliset laskut menivät kuitenkin omalta osaltani yllättävänkin hyvin! Olen vihdoin oppinut laskemaan tässä lumessa! :) 

Tänään täällä alkaa laskettelukisat ja olisi ihan hauska käydä kiepsahtamassa katsomassa, mutta saas nähdä että mitä tehdään. Ensin otetaan rauhallinen lauantaiaamun aloitus, pitkä aamupala ja katsellaan sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti