maanantai 28. tammikuuta 2013

Leppoisa sunnuntai


Tutustuin viime viikolla netissä tässä lähistöllä asuviin suomalaisiin ja lauantaina kävin hörppäämässä kahvit yhden uuden tuttavuuden kanssa. Ja kivastihan siinä istuskellessa vierähti jopa 3,5 tuntia ja illemmalla puhelimeen pirahti kyläilykutsu sunnuntaille. Tottakai! Sunnuntaina puolenpäivän aikaan hyppäsin bussiin ja huristelin muutaman kilometrin etelämmäksi ihanan aurinkoisessa säässä. 

 

Ja koska keli oli niin upea, niin päätimme lähteä kävelylle viereiseen luonnonpuistoon. Kävelyreissu oli mutainen (onneksi sain kumpparit lainaan!), mutta matkalle mahtui kivoja maisemia! Tai teistä siellä ruudun toisella puolella nämä lätäköt ja metiköt näyttävät varmaan aika samanlaisilta kaikki, mutta minusta on kiva, että lähiympäristössä ylipäätänsä on näinkin paljon luontoa!


Sunnuntaikävelyn jälkeen katselimme vielä elokuvia, hörpimme teetä ja maiskutimme keksejä kunnes illan pimetessä minun oli aika lähteä kotia kohti.


Olin ajatellut ottaa bussin kotiinkin, mutta koska ilma oli yllättävän lämmin ja kotimatkaa valaisi upea täysikuu, niin päätin kuitenkin kävellä. Pahoittelen kuvanlaatua, mutta en mitenkään saanut kameraa pysymään paikallaan niin kauan kuin olisi tarvinnut. Pitääpä ruveta metsästämään kolmijalkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti