keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Uutta arkea


Hoh hoh! Arki Lontoossa, Chislehurstissa on lähtenyt käyntiin kivasti. Parin viime päivän aikana on tullut aikamoinen pläjäys muistettavaa kaikkea mikron käytöstä kävelyreitteihin n ja bussipysäkeistä juna-aikatauluihin, mutta eiköhän ne kohta ala jäädä päähän. Ja vaikka uutta asiaa on tullut paljon, periaatteessa arki toimii samalla tavalla kuin pari vuotta sitten, joten ihan tuntemattomaan ei ole tullut hypättyä. On ollut hauska myös huomata, että pojat eivät loppujen lopuksi ole muuttuneet niin paljon kuin voisi kuvitella. Toki he ovat ehtineet kasvaa paljon, mutta perusluonteenpiirteet ovat pysyneet suunnilleen ennallaan. Samat tutut sisällöt, mutta suuremmassa paketissa! :)


Tässä olevat kuvat ovat muuten tämän kertaiselta ankkalammelta; odottelen jo kevättä, että jos tänne uskaltaisi tehdä jonkun eväsretken (olettaen, että sorsat pysyvät omalla reviirillään...). Tämän ankkalammen lisäksi Chislehurstissa on aika kiva pääkatu, jonka varrella on muutama kokeiltavan oloinen kahvila ja ravintola, kirjasto, poikien leikkikoulu ja muutama kauppa. Kompakti ja varmasti toimiva.


Vaikka en ole viettänyt täällä kuin vasta muutaman päivän, olen silti ehtinyt tehdä jotain kivaakin, kiitos poikien vanhempien! Eilen sain ihanan extempore yllätyksen poikien vanhemmilta, kun sain lipun Business Design Centeriin London Art Fair 2013 -avajaistapahtumaan! Kyseessä oli siis tavallaan modernin taiteen "messut", johon eri galleriat olivat kokoontunen yhden katon alle esittelemään kokoelmiaan. Ja täytyy sanoa, että kolahti! Vaikken mikään taideasiantuntija olekaan, niin nautiskelin silti suuresti tarjonnasta! Vaihdoin mielelläni suunnittelemani pyykinpesu- ja kaupassakäynti-illan taidetapahtumaan! :) 

Huomenna on luvassa ensimmäinen vapaapäivä täällä ja aion viettää sen kokonaan kaupungissa, of course. Luvassa puhelinliittymän metsästystä, kamerashoppailua ja toivottavasti mukavaa ja kiireetöntä fiilistelyä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti