sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Onnellinen vapaapäiväläinen!



Muutamat viime päivät vallinnut huono keli on ilmeisesti vihdoin väistynyt, koska eilisen pilvisyys ja sadepisarat olivat yönaikana muuttuneeet auringoksi! Ja mikäs olisikaan aurinkoisessa kelissä parempaa, kuin ensimmäinen kokonainen vapaapäivä! Skippasin aamulla yhteisen aamupalan, koska se tarjoillaan jo ennen kahdeksaa ja nukuin jopa yhdeksään asti. Eikä siinä sen ihmeempiä, syömisen ja valmistautumisen jälkeen olin jo kymmeneltä menossa kovaa vauhtia hissillä ylös. Aamu ei totisesti olisi voinut olla upeampi! Aurinko paistoi niin tehokkaasti, ettei ilman laseja voinut kuvitellakaan olevansa. Rinteet olivat kivassa kunnossa, paikoitellen oli ehkä vähän liikaa lunta minun makuuni, mutta kyllä tässä hiljalleen alkaa lumessakin laskeminen sujumaan. Oikeastaan olisi vähän (PALJON) houkuttanut lähteä laskemaan offaria, mutta järkeilin, että ilman kokemusta, seuraa, ja oikeaa varustusta ei ehkä kannata aloittaa uutta extremeharrastusta...


Pysyttelin siis rauhallisesti merkattujen reittien puolella. Oli kiva laskea, kun ei ollut mikään kiire mihinkään. Sai rauhassa pysähdellä kaakaolle ja lounaalle sekä ottamaan valokuvia! Otin aamupäivällä aika paljon kuvia, mutta suurin osa on niin valkoisia, ettei niistä auringonpaisteen vuoksi erota juuri mitään. Tästä näkyy ainakin pärstä! :) Iltapäivällä aurinko vilahti pilvien taakse ja pilvien mukana tuli taas huono näkyvyys. Laskin varovaisesti vielä pari mäkeä, mutta tehokkaan aamun jälkeen jalkaterät alkoivat olla jo niin muusia, että oli aika siirtyä lepuuttamaan jalkoja kauppojen puolelle. Viimeinen alastulo oli pakko taittaa gondolilla, koska en voinut enää laittaa monoja kunnolla kiinni. Minulla on täällä mukana lainamonot, jotka ovat ihan kivat aina pari tuntia, mutta koko päivän laskemisen jälkeen jalat huutavat hallelujaa. Omat monot on kuitenkin tallessa (vähän liiankin hyvässä), joten en halua tuhlata rahoja uusiin monoihin, vaikka niitä olisikin täällä paljon tarjolla.

Mutta vaikkei monoihin haluaisikaan laittaa rahaa, niin takkeja voi käydä katsomassa, eikö? Pikkuruinen vinkki kaikille tekstiä lukeville: jos tuntuu, että lompakossa on ihan vaan muutama ylimääräinen satanen joille ei millään meinaa löytää käyttöä, niin mulle voi lahjoittaa! Melkein meinasin jäädä sinne kauppaan asumaan, kun en tämä takki päällä voinut uloskaan kävellä. Mä tarviin tällasen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti