keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Mökille!



Apua. Heräämiseen on aikaa noin 12 tuntia ja laskeutumiseen vajaa 19 tuntia ja innostus on käsinkosketeltava! Onko ok, jos tämän kevään odotetuin matka suuntautuu mökille? Reissuja on kuitenkin kertynyt niin alpeille, Barcelonaan, Corkiin, Edinburghiin ja muutamaan muuhun lähikohteeseen täällä Briteissä... Säätiedoitus lupaa edelleen ihan hyvää keliä ja ystävien ja sukulaisten väliaikatiedot Suomesta kertovat, että kaikki alkaa olla valmiina juhannusta varten. Huomenna illansuussa minä pääsen mökille ensimmäistä kertaa tänä vuonna! 



Viimeistään tämän kevään aikana lentokentät ja pakkaaminen on tullut hyvin tutuksi...On tullut matkustettua niin lautapussin, ison matkalaukun ja täyden käsimatkatavarasetin kuin pelkän marimekon olkalaukunkin kanssa. Kiitos Finnairin ihanien säädöksien, pääsen tällä kertaa matkaan uudehkon käsimatkatavaralaukkuni kanssa. En edes tajunnut, että pieni laukkuni vetää sisäänsä näin paljon tavaraa, kunnes huomasin pakanneeni sinne mm. lenkkarit, tennarit, varvassandaalit, kahdet shortsit, kolme t-paitaa, pari toppia, alusvaatteet, uikkarin, lenkkivaatteet, yövaatteet, dvd:itä, ipad-suojan (tuliainen), meikkipussin, toilettipussukan, kirjan, kaksi kameran laturia, kaksi kameraa (kolmas pienessä olkalaukussa...), kännykän laturin ja tarkoituksena on vielä heittää goretex-takki päälimmäiseksi kunhan pääsen kentälle asti. Vaatetta on (toivottavasti) liikaa, sillä ajattelin viettää juhannuksen pääasiassa uikkareissa aurinkoa ottaen! :) Olen hilannut tavaroitani jokaisella reissulla vähän kerrallaan kotiin päin ja nytkin mukana on Suomeen jäävää tavaraa. Gore-lenkkarit, tennarit ja parit dvd:t keventävät taas vähän parin viikon päässä häämöttävää loppupakkaamista. Se ei muuten vaikuta ehkä ihan niin epätoivoiselta kuin voisi luulla...

Ja kyllä, minulla on mukanani kolme (!) kameraa. Tärkein niistä on tietenkin ihana mikrojärjestelmäkamera, mutta en ole varma, että miten sen akku kestää veneretkellä, joten halusin ottaa mukaan myös vedenkestävän pokkarikamerani. Ja ihan kaikenlaiselle toiminnalle en halua uutta ja kallista kameraa altistaa, joten pokkarikamera saa olla mukana niissä vaativammissa olosuhteissa. Kolmantena kamerana mukana pyörii "kiva lelu", filmille kuvat tallentava La Sardina -lomografiakamera. Toivottavasti niin filmille kuin muistikorteillekin tallentuu iloisia ilmeitä ja hetkiä!

Tietokone saa taas jäädä pölyttymään tänne Lontooseen, sillä maanantai-iltaan asti aion nautiskella erinomaisesta seurasta, ihanista ilmoista, veneilystä, ruoasta ja juomasta. Toivottavasti saan nauraa mahan kipeäksi, siristellä silmiä auringossa, tuoksutella aurinkorasvaa, maata laiturilla, riippumatossa ja veneen kannella, käydä saunassa ja uimassa ja halata kaikkia ihanimpia ja niin rakkaita ihmisiä! Huomenna nähdään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti