maanantai 11. marraskuuta 2013

Botanic Gardens


No jos nyt kertoilisi siiten vähän perjantaisesta retkestä Botanic Gardensiin. Pidimme porukalla (minä, neitonen ja kodinhoitaja) retkipäivän ja suuntasimme kulkumme heti aamupalan jälkeen Singaporen kasvitieteelliseen puutarhaan. Metromatka kesti parisenkymmentä minuuttia ja sen verran kaksi vuotiaskin jaksoi hyvin ihmetellä ja katsella suhteellisen paikallaan. Kävelimme metroasemalta pienen matkan puutarhalle ja sitten pääsimme nauttimaan upeasti trooppisesta kasvustosta.


Kasvitieteellisen puutarhan alueella olisi ollut myös varsin suosittu (maksullinen) orkideapuutarha, mutta sen jätimme tällä kertaa välistä. Ihan tarpeeksi ihailtavaa löytyi myös puiston ilmaisista osista. Aurinkokin pilkahteli välillä, joten ainakaan kylmä ei kävellessä tullut. Huh.


Varsinaisen puutarhan vieressä on lapsille suunnattu Jacob Ballas Children's Garden. Tämä osottautui upeaksi vierailukohteeksi! Puistosta löytyi niin riippusiltaa, labyrintti kuin tämä upea puumajaliukumäkikin. Alueella oli myös monta pienempää leikkipaikkaa, mutta valitettavan monessa oli juuri remppa menossa. Mutta ei se mitään, me viihdyimme hyvin ihan pelkässä liukumäessäkin!


Ahkeran puistoilun jälkeen kävelimme läheiselle Food Courtille syömään. Paikka oli kodinhoitajalle tuttu, joten hän kävi nappaamassa meille ruoat ja hyvin huonosti taustalla näkyvät vaaleanpunaiset juomat. Minulle ei missään vaiheessa selvinnyt, että mitä juoma sisälsi, mutta aika äklömakeaa se oli kyllä. Ja kun tällainen sokerihiiri sen sanoo, niin voitte uskoa, että oli oikeasti makeaa! Mahat täynnä talsimme vielä saksalaiseen kauppaan ostoksille. Hamstrasimme koriin salmiakkia, tuoretta hiivaa, luumuhilloa, bratwurstia ja leipää. Näillä pärjää taas hetkenaikaa! :)

Tänään olemme vietelleet pienen neitosen 2-v. synttäreitä ja päivä on sujunut uiden ja rannalla leikkien. Isommat juhlat on tiedossa lauantaina, saas nähdä mitä ohjelmaa sinne keksitään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti