sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Black and white photography course



Eilinen päivä meni rauhallisissa merkeissä jälleen valokuvauksen parissa. Kävin aamupäivällä mustavalkovalokuvauskurssilla (onko toi oikeasti yhdyssana?) Regent's Parkissa ja vaikka itse sanonkin, niin sain muutamia aika hyviä kuvia!  


Kurssin aluksi saimme muutamia vinkkejä kameran asetuksia varten, mutta sitten suuntasimmekin kauniiseen puistoon ottamaan valokuvia. Ensimmäiseksi harjoittelimme seepiakuvien ottamista "viktoriaaniseen tyyliin" eli laajoja maisemia suihkulähteistä ja puista, mutta se oli mielestäni vähän tylsää. Mutta kun pääsimme "kuvitelkaa, että otatte kuvia valokuvanäyttelyyn Berliinissä" -osioon, niin pääsin vauhtiin!





Lopuksi harjoittelimme vielä ihan abstraktien kuvien ottamista hitaalla valotusajalla ja zoomilla...



Vesiputouksen valokuvaaminen oli myös hauskaa! Ja täytyy sanoa, että näistä kursseista on oikeasti ollut hyötyä. Omaan valokuvaamiseen saa hyviä tekniikkavinkkejä, mutta myös paljon inspiraatiota ja erilaisia ideoita joita ei muuten osaisi edes ajatella. Toukokuussa on edessä vielä potrettikurssi ja odotan sitä innolla! Yhden objektiivin ja muutamien muiden pienten kamerahärpäkkeiden ostaminen kuumottaisi myös kovasti, mutta ehkä maltan vielä hetken harjoitella tällä kalustolla...

Tätä päivää onkin sitten vietetty paljon värikkäämmissä tunnelmissa, sillä täällä on juhlittu poikien 4-vuotissynttäreitä! Talo on vilissyt täynnä vieraita, joten koko päivän on ollut aikamoinen hulina! On tehty juhlavalmisteluja, avattu paketteja, syöty kakkua sekä puhallettu ja poksauteltu ilmapalloja. Ja mikäs sen parempaa! Loppuillan aion viettää kakkua poltellen lenkillä (sitten kakkua voi vielä hakea hyvällä omallatunnolla iltapalaksi, eiksje?) ja sen jälkeen valokuvakirjoja lukien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti