torstai 4. huhtikuuta 2013

Kevättä ilmassa... not.



Sori. Jälleen näitä puukuvia ankkalammelta, mutta no can do! Itsestä kun on aika hankala napsia kuvia ilman apuvälineitä ja noi kuvausassistentit on kiinnostuneempia unilelujen valokuvaamisesta. Eli näissä pysytään ainakin näissä arkipostauksissa. Eikä jututkaan tällä kertaa päätä huimaa, ajattelin nimittäin puhua säästä!


Kevät yritti ihanasti tehdä tuloaan alkuviikosta. Tai siis järjettömän kylmä täällä oli (tiedän suomalaiset, neljä astetta on suorastaan helle, mutta kuitenkin), mutta ainakin saimme nautiskella auringosta! Oli aivan eri fiilis nökötellä ulkona auringonpaisteessa kun siinä ainaisessa harmaudessa. Olisi mukava saada vaihdettua pojille jo kevättakit toppavaatteiden tilalle ja tottakai itsekin nautiskelisin enemmän niissä kevätvaatteissa kulkemisesta.


No, tältä päivältä nyt ei ole kuvia, mutta lunta kuitenkin satoi melkolailla koko päivän aivan vaakatasossa. Ei siitä onneksi jäänyt paljoa jäljelle, mutta kun täällä on aikaisemmin nähty lunta huhtikuussa jotakuinkin..... ei ikinä. Miksi nämä kaikki kylmyysennätykset tehdään juuri silloin kun minä olen rantautuneena tähän maahan? Viimeksi nanny-reissulta lähtiessäni oli käynnissä vuosisadan lumimyrsky ja Heathrowkin muistaakseni suljettiin muutamaksi päiväksi. Onneksi vasta juuri lähtöni jälkeen. Ja tällä kertaa saan nautiskella kylmimmästä keväästä muutamaan kymmeneen vuoteen. Kiva.


Onneksi huomenna jo pitäisi helpottaa. Sääennuste on lupaillut loppuviikolle lähemmäksi kymmentä astetta ja jos kaikki menee kuin on lupailtu, niin ensi viikolla pitäisi olla jo melkein 15 astetta! Sitä odotellessa!  Mulla on täällä jo kaikki sormet ja varpaat ristissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti