tiistai 28. toukokuuta 2013

Sitä sun tätä



Palaillaan hetkeksi vielä sunnuntain aurinkoisiin tunnelmiin. Lauantaisen valokuvauskurssin jälkeen viettelin sunnuntaisen aamun ja päivän kotosalla. Ja kuin ihmeen kaupalla täälläkin paistoi aurinko ja oli ihan mukava köllötellä takapihalla tuon oudon valoilmiön lumoissa. Auringossa paistattelu oli mukavaa, mutta vielä mukavampaa oli illalla suunnata hyvässä seurassa Emirates Stadiumille Musen konserttiin!


Bändi oli jo edellisenä iltana soittanut loppuunmyydyn keikan ja ihan niin paljon yleisöä ei riittänyt enää sunnuntaille. Järjettömän paljon ihmisiä paikalla oli silti! Netin mukaan stadioni vetää yli 60 000 ihmistä istumapaikoille; osaa istumapaikoista ei käytetty, koska ne olivat lavan takana, mutta toisaalta taas permannolle mahtuu myös iso määrä ihmisiä. Ihan arviolta heitettynä, lauantain keikalla on varmasti ollut lähemmäksi 70 000 ihmistä. Sunnuntain keikka ei siis ylettänyt ihan samoihin lukemiin ja mielestäni ilmassa oli muutenkin vähän sunnuntaifiilistä. Mahtavaa musiikkia ja upea (minulle ensimmäinen) stadionshow, mutta ei silti yltänyt ihan samaan kuin Bastille edeltävänä viikonloppuna Brightonissa.


No, varsin onnistuneen viikonlopun jälkeen arki ja harmaus jymähti päälle. Ja tällä kertaa ihan kirjaimellisesti... Maanantaina oli vielä ihan kiva keli, mutta tänään tiistaina on satanut vettä ihan koko päivän. Kyllä oli mielekästä pukea pojat ulkohousuihin ja sadetakkeihin näin kesäkuun kynnyksellä. Not. Onneksi meininki ei muuten ole ollut tylsää ja harmaata, vaan minua on viihdytetty tänään mm. starwars-leikeillä ja miekkataisteluilla. Kaksintaistelu päivässä pitää lääkärin loitolla (vai lähellä?)!


Huomenna on edessä vielä työpäivä, mutta torstaiaamuna lennähdän Suomeen viikonlopuksi! Hyvästi kuravaatteet ja hanskat, tervetuloa sandaalit ja shortsit! 

Kuva on muuten sieltä lauantaiselta valkouvauskurssilta ja ensimmäisen parini ottama. Aika kiva, eikö? :)

1 kommentti:

  1. Okei, mun arvio meni ilmeisesti aivan päin prinkkalaa... Daily Mailin mukaan paikalle olisi myyty 40 000 lippua.

    VastaaPoista